Kurz pečenia francúzskych dezertov a dizajnových toriet I. (začiatočníci, mierne pokročilí)
-
449,00€
- Bez DPH:
- 449,00€
- Termín: Dostupné
Ak Vám nevyhovuje daný termín, kontaktujte nás a my sa Vám ozveme.
INÝ TERMÍNNajnovší trend v cukrárskom umení
Francúzske dezerty, ktoré nielen luxusne vyzerajú ale aj božsky chutia. Teraz sa ich môžeš naučiť aj ty.
Po tomto praktickom kurze budeš vedieť upiecť exkluzívne torty a dezerty z ktorých budú všetci unesení.
Kurz je vhodný pre začiatočníkov.
Kurz je dvojdňový.
Čo všetko sa naučíte za dva dni:
- 3 druhy lahodných francúzskych korpusov
- 4 druhy ovocných náplní "coulis"
- 4 druhy mousse
- 2 druhy cesta paté sablé
- 3 druhy tartaletiek s rôznymi náplňami
- dezert z odpaľovaného cesta
- 4 druhy zrkadlových poliev
- sametový „velvet“ poťah
- „spider“ efekt
- 2 druhy zdobiacich krémov
- temperovanie čokolády (tmavej a bielej)
- výroba ozdôb z čokolády
Čo je zahrnuté v cene:
- ingrediencie
- recepty
- písacie potreby
- dvaja asistenti
- bohaté občerstvenie počas celého dňa (káva, čaj, nealko, sladké a slané pochutiny, ovocie, pagáče, štrúdle)
- pohár prosecca
- 2 x obed
- certifikát
- darček
Cena kurzu:
Pre rezerváciu miesta na kurze je nutné uhradiť zálohu, zvyšná suma sa uhrádza na mieste v deň konania kurzu v hotovosti alebo v týždni konania kurzu na účet. Cena kurzu je stanovená za 1 osobu, každá ďalšia sprevádzajúca osoba platí plnú sumu kurzu. V prípade že sa na kurz nemôžete dostaviť, a nenájdete za seba náhradu, zálohová platba vám prepadá bez nároku na vrátenie peňazí. Za pochopenie ďakujeme.
Kurz je 100% praktický!
Trvanie kurzu:
9:00 - 19:00 hod.
Cena kurzu je stanovená za 1 osobu, každá ďalšia sprevádzajúca osoba platí plnú sumu kurzu.
Každý účastník/čka si urobí vlastnú tortu, ktorú si na druhý deň vyzdobí. Dezerty sa robia spoločne.