ONLINE KURZ PEČENIA FRANCÚZSKYCH DEZERTOV CHOUX
Nalejte si pohár vína, pustite si príjemnú hudbu a užívajte si vôňu Francúzska vo vašej kuchyni.
Čo Vás čaká v tomto Online kurze?
- Naučíte sa osvedčený recept na francúzske odpaľované cesto, ktoré bude chutné aj na druhý, či tretí deň! Dezerty ostanú zvnútra vláčne a zvonku stále chrumkavé
- Už sa viac nemusíte obávať, že Vaše dezerty budú na druhý deň zvlhnuté s „gumovitou konzistenciou“ ako pri našich odpaľovaných venčekoch či veterníkoch
- Prezradím Vám recepty na delikátne krémy, ovocné coulis, zdobiace ganache plnky, z ktorých sa budú všetci zalizovať
- Dezerty pre Vás vo videu aj nazdobím, pre Vašu inšpiráciu
- Čaká na Vás spolu 14 receptov
- 10 rôznych krémov, plniek a náplní
- 50 minút detailných videí s komentármi
V tomto online kurze sa môžete tešiť na:
Prípravu základného odpaľovaného cesta
Malinové Choux s Bourbon vanilkovým krémom Pierre Hermé, Coulis z malín a zdobiacou bielou Ganache
Kávové Choux s krémom z bielej čokolády, karamelovou náplňou a kávovou zdobiacou Ganache
Čokoládové Choux s krémom z tmavej čokolády a Chantilly Krémom z mliečnej čokolády
Čučoriedkové Eclairs s čokoládovou Mousse a Coulis z čučoriedok (fotka eclairs)
Vyčarujte si doma skutočné delikatesy s chuťou Francúzska
Náročnosť kurzu: ľahká
Zakúpením Online kurzu získate neobmedzený prístup ku všetkým videám, recepty a certifikát. Videá môžete pozerať kedykoľvek a koľkokrát len chcete. Po zakúpení kurzu platobnou kartou dostanete do mailu Vaše osobné a heslo a link, s ktorým sa dostanete ku kurzu ihneď jednoducho a rýchle. Ak si ale zvolíte platbu cez účet budete musieť čakať na sprístupnenie kurzu, ktorý bude až po pripísaní peňazí na účet. (2-5 pracovných dní) Prajem Vám príjemné pečenie